Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Cabinet cu 5 sertare WOW Leitz verde metalizat

LEITZ
Cabinet cu 5 sertare WOW Leitz verde metalizat
Cod produs: E52142064
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Suport cu sertare WOW, atrăgător, calitate premium, finisaj lucios. Se asortează perfect cu alte produse din gama Leitz WOW.

Se asortează perfect cu alte accesorii de birou din gama Leitz WOW
4 sertare mici pentru depozitarea documentelor de birou și a produselor pentru arhivare, precum plicuri, folii de protecție, mape, dosare, mape cu elastic, si 1 sertar mare pentru a stoca orice tip de accesorii de birou de dimensiuni potrivite, precum capsator, perforator, încărcător telefon mobil, etc.
Sertare cu glisare usoară, dotate cu sistem de oprire pentru a preveni căderea
Sistem unic de închidere a sertarelor, o singură apăsare și sertarul rămâne ferm închis
Se livrează cu un marker alb, suport de etichetă transparent și inscriptibil, pentru identificarea ușoară a conținutului, și tăviță pentru accesorii, transparentă, pentru depozitarea în siguranță a diverselor articole de birou, precum pixuri, agrafe, etichete etc.
Sertare închise pentru a proteja confidențialitatea documentelor, cu un design modern și decupaj frontal pentru a facilita deschiderea.
Bază cu sistem anti-alunecare, datorită elementelor din cauciuc. Se pot suprapune în coloană până la 3 suporturi.

Comentarii Cabinet cu 5 sertare WOW Leitz verde metalizat

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la LEITZ

Cabinet cu 5 sertare WOW Leitz verde metalizat - pret cu TVA valabil astazi: 425.00 lei