Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Burete cu protectie pentru unghii Scotch-Brite

Scotch-Brite
Burete cu protectie pentru unghii Scotch-Brite
Cod produs: XM004610213
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Primul burete conceput cu caneluri laterale ce au rolul de a proteja unghiile in timpul spalarii veselei. Gama foarte larga de intrebuintari, datorita celor doua fete active (galbena si verde).
Fibra abraziva super rezistenta care nu se desprinde de partea de spuma galben

4 Comentarii Burete cu protectie pentru unghii Scotch-Brite

Iancu Mihaela
este foarte eficient, curata usor,ma ajuta si partea dura la curatarea tigailor,imi place il cumpar.
Gavriloi Adina
Un produs de calitate, rezistent si folositor.
Luisa Miron
Un burete de vase de calitate, foarte rezistent, creat special pentru a proteja manichiura si mana utilizatorului. Foarte eficient se poate utiliza la spalarea vaselor, curatarea aragazului, etc.
Buretii de vase de la Scotch-Brite nu se dezlipesc, curata foarte bine, sunt suficient de moi dar si partea dura e destula pentru a curata murdaria de pe tigai de ex. Pentru vase sunt singurii bureti pe care ii folosesc
Marin Theodora
Practic,eficient, acest burete curata diferite suprafete fara a depune efort si totodata prezinta avantajul ca unghiile sant protejate de canelurile laterale,De asemeni este rezistent la intrebuintari multiple

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la Scotch-Brite

Burete cu protectie pentru unghii Scotch-Brite - pret cu TVA valabil astazi: 5.88 lei