Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Bebelus muzical care face pipi cu accesorii, in cutie

Bebelus muzical care face pipi cu accesorii, in cutie
Bebelus muzical care face pipi cu accesorii, in cutie
Cod produs: RB29958
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Un stil nou cu 10 sunete.
Seria de colecție de păpuși Tutu.
Păpușile de colecție Tutu prin dimensiunea de 30 de cm oferă personalitate maximă.
Accesorile îi ajută pe copii să creaze o lume a distracțiilor, imaginației și un joc creativ pentru toții copii.
Păpușa cu hăinițele și celelalte accesorii precum suzetă cu lănțișor, papucii păpușii, oliță, farfurioară cu tacâmurile de bebeluș precum și sticlă cu biberon, completează întreg peisajul jocului de copil, fiindcă sunetul papausii completeazancu mesaje precum: mama, papa, hello, Bye, Bye, sunetul somnului, plânsetul bebelui și alte sunete.

Comentarii Bebelus muzical care face pipi cu accesorii, in cutie

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Bebelus muzical care face pipi cu accesorii, in cutie - pret cu TVA valabil astazi: 64.99 lei