Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Banda dubluadeziva Ultra Strong 5 m x 19 mm Tesa

TESA
Banda dubluadeziva Ultra Strong 5 m x 19 mm Tesa
Banda dubluadeziva Ultra Strong 5 m x 19 mm Tesa
Cod produs: 557920000601
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Cea mai puternică susținere din cadrul gamei tesa® de benzi duble adezive, fixează sigur și permanent obiecte plate pe suprafețe dure, atât în interior, cât și la exterior. Compensând iregularitățile minore ale suprafețelor, este o modalitate care nu necesită unelte pentru montarea obiectelor, cu o grosime de până la 10 mm și o greutate de 6 kg. În condiții ideale, 10 cm de bandă pot susține până la 10 kg.

* Ideală pentru utilizări în interior și în exterior*
* Susținere ultraputernică * Până la 100 kg** pe 1m de bandă
* Compatibilă cu majoritatea suprafețelor netede și suficient de ferme
* Nerezistentă UV. Evitați contactul direct cu apa

*Pentru obiecte plate cu grosimi până la 10 mm

Comentarii Banda dubluadeziva Ultra Strong 5 m x 19 mm Tesa

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la TESA

Banda dubluadeziva Ultra Strong 5 m x 19 mm Tesa - pret cu TVA valabil astazi: 44.33 lei