Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Balsam de rufe Spring Awakening 63 spalari 1.9 L Lenor

Balsam de rufe Spring Awakening 63 spalari 1.9 L Lenor
Cod produs: LENOROXY
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Lasa-te invaluit de balsamul de rufe Lenor Spring Awakening ce ofera un parfum cu flori de primavara, note de patchouli natural si arome de cedru alb. Balsam de rufe Lenor Spring Awakening, 63 spalari, 1.9L.

Balsamul de rufe Lenor va asigura prospetime de durata pentru a va bucura de asternuturi proaspete in fiecare noapte, timp de pana la o saptamana. Parfumul multisenzorial sofisticat Spring Awakening invaluie in mirosul florilor de primavara si notelor de patchouli natural si cedru alb ce va vor revigora si transmite o prospetime deplina. Balsamul de rufe Lenor, reduce aparitia cutelor, usureaza calcatul si diminueaza efectul static, protejand hainele impotriva deteriorarii. Folositi balsamul de rufe Lenor preferat impreuna cu perlele parfumate pentru rufe Lenor Unstoppables, pentru a-i intensifica parfumul.

Comentarii Balsam de rufe Spring Awakening 63 spalari 1.9 L Lenor

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Balsam de rufe Spring Awakening 63 spalari 1.9 L Lenor - pret cu TVA valabil astazi: 17.99 lei